Agenda

Baanstatus 21-8-2014

Van 19.00-21.00 uur holes 1,2,3 en 9 gesloten ivm cricket.
Voetbalvelden: plaatsen en GUR ontwijken.


Sponsors

Sociale media
Groen-Geel op Facebook Groen-Geel op LinkedIn Groen-Geel op Twitter Groen-Geel Nieuwsberichten RSS of via Email

Facebook

Informatie over Haagsche Countryclub Groen-Geel
Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 
Country (Groen-Geel Algemeen) (3) 
Cricket (3) 
Hockey (3) 
Website (voor leden) (3) 
Website (voor websiteredacteuren) (6) 

 

Mist u informatie hier? Mail ons op secretariaat@country.groengeel.nlWebsite (voor websiteredacteuren) 
(Nieuws)berichten plaatsen 
 

Om een bericht op de website van Groen-Geel te plaatsen dient u in te loggen in LISA. Als je hiertoe gemachtigd ben heb je inloggegevens ontvangen, anders kun je deze opvragen bij secretariaat@country.groengeel.nl.


In LISA staat in de linkerbalk onder Mededelingen ' Nieuws'. Klik hierop en u ziet een overzicht van de laatste nieuwsberichten.

Klik op ' Item toevoegen' en kunt een nieuwsbericht te typen. Vul in Titel, selecteer de juiste categorie. En vul een start- en einddatum in. Na deze datum zal het nieuwsbericht automatisch gearchiveerd worden.


 
Baanplanning invullen/beheren 
 

De baanplanning wordt vanaf nu beheert in Google Docs. op de website wordt deze netjes gepresenteerd met tabbladen voor de maanden. Zie onder het Golfmenu 'Planning'


Als je daartoe gemachtigd bent kun je hier de Baanplanning invullen/beheren. Zodra je iets wijzigt wordt het opgeslagen en ook op die manier op de website getoond.


 
Documenten beheren/toevoegen 
  Log in in LISA, ga naar Documenten (bovenin de horizontale balk) en klik op ' Item toevoegen'. Vul in Naam, eventueel een omschrijving en selecteer de categorie.

Vink aan of het document openbaar moet zijn of niet (dus ook voor niet-leden). Anders selecteer je met welke bestuursgenoten je het document wilt delen. 

Documenten delen met Groen-Geel leden (alleen toegankelijk voor leden die zijn ingelogd) is mogelijk door de desbetreffende categorie '... (voor leden)' te kiezen.

 
Ik heb een Groen-Geel emailadres. Kan ik deze ook middels webmail bekijken? 
 

Ja, dat kan zeker. Via deze link: http://mail.groengeel.nl/squirrelmail
de inloggegevens zijn hetzelfde.


 
Tips voor het werken met de Tekstverwerker 
 

Een foto erbij plaatsen verlevendigt de website enorm (Kies Afbeelding, Bestand kiezen, Opslaan). Op dezelfde manier kun je ook een bijlage uploaden.

Deze foto zie je niet direct in de tekstverwerker, maar wordt wel op de website getoond (aan het begin van de tekst). Als je verder op in de tekst een afbeelding wilt toevoegen dan kan dat met het 'Afbeeldings'-icoontje. Let op: zorg dat je de afbeeldingen in de daarvoor bestemde map upload, anders wordt het een chaos!

Vergeet niet op ' Toevoegen' te klikken om het bericht op te slaan, c.q. toe te voegen aan de website.


Vink ' voorpagina' aan als je het bericht op de voorpagina van de Groen-Geel website wilt plaatsen.

 

Als je een foto hebt bijgeplaatst kun je het nieuwsbericht ook in de zogenaamde 'showcase' op de voorpagina plaatsen. Dit doe je door positie 1 t/m 6 te kiezen. Er zijn maar 4 plaatsen, dus plaatsing is afhankelijk van de overige berichten, nieuwere berichten gaan namelijk eerst.


LET OP: Als je tekst vanuit Word kopieert en plakt, deze altijd plakken door middel van het Word-icoontje Plakken vanuit Word (of desnoods plakken als kale tekst Plakken vanuit Word, dwz zonder opmaak). Anders kopieer je allerlei rotzooi-codes van Microsoft mee, en dan is de tekst niet meer makkelijk op te maken.

Een link aanbrengen doe je door middel van het Link iconicoontje. Je kunt daar rechstreeks de URL van de desbetreffende pagina plakken. Let op: Als je naar een externe webpagina wilt linken dient deze een nieuw venster te openen zodra men erop klikt. Selecteer daarom achter 'doel' ' Nieuw venster'. 
Vaste content beheren 
 

Met de vaste content is het mogelijk om bepaalde pagina’s van de website zelf in te vullen met een eigen tekst. In de vaste content is het eveneens mogelijk om plaatjes en documenten toe te voegen en HTML code te gebruiken. Vaste content isdoor de beheerder te vinden via Informatie – Vaste content.


Hier staat een pdf met uitgebreide uitleg over Vaste content.


 
 
Inloggen
Lidnummer:
Wachtwoord:

Onthoud mij!
Route & Adres

'De Roggewoning'

Buurtweg 122

2244AJ Wassenaar

(geen postadres)


070 - 511 11 65

(Baaninfo / Afgelastingen)

Informatie
Zoek
Vandaag jarig
Laatste reacties