Agenda

Baanstatus 20-8-2014

Baan gesloten van 9.30-13.00 uur en vanaf 17.30 uur ivm ochtend en avondwedstrijd.
Voetbalvelden: plaatsen en GUR ontwijken.


Sponsors

Sociale media
Groen-Geel op Facebook Groen-Geel op LinkedIn Groen-Geel op Twitter Groen-Geel Nieuwsberichten RSS of via Email

Facebook

Route & Correspondentieadres 

Adres clubhuis

Sportcomplex de Roggewoning

Buurtweg 122

2244 AJ Wassenaar


Postadres

Postbus 95557

2509 CN Den Haag

Baaninformatie (uitsluitend afgelaste wedstrijden Hockey en baaninformatie Golf)

Telefoon informatielijn: 070 - 511 11 65


Pachter clubhuis

Horeca Service De Roggewoning / Bea ten Hagen

Telefoon clubhuis en bar: 070 - 517 93 71


Routebeschrijving naar Groen-Geel

Afslag de RoggewoningLet op: U dient de afslag 'Roggewoning' te nemen vanaf de Landscheidingsweg (N14) vanuit het zuiden.

Vanuit de andere richting (Scheveningen) dient u Groen-Geel voorbij te rijden en door te rijden over de Landscheidingsweg tot de 2e verkeerslichten (over het viaduct), daar kunt u een U-bocht maken.


Let op: Het volgen van onze Routeplanner en/of Routebeschrijving is verstandiger! Want als u het adres Buurtweg 122 in Wassenaar in een navigatiesysteem invoert geeft dit helaas niet het gewenste resultaat.


Het is niet toegestaan om op of langs de rotonde auto's te parkeren in verband met de verkeersonveiligheid, overlast voor buurtbewoners en de hinder die de hulpdiensten hiervan ondervinden.Deze kaart met Groen-Geel in Google maps weergeven


Parkeren

Het parkeren van auto's en brom-mobielen (45 km) bij en rond het clubhuis is niet toegestaan. U dient te parkeren op het parkeerterrein van het Sportcomplex De Roggewoning. Neem bij het parkeren niet meerdere parkeervakken in beslag; zo kan iedereen een plaatsje vinden op het parkeerterrein. Sluit aan bij de al geparkeerde auto's en parkeer niet midden op de weg.

Als je in de buurt woont, is het raadzamer om op de fiets te komen.Geef fietsendieven geen gelegenheid en zet je fiets goed op slot en aan de ketting ergens aan vast. Zorg er tevens voor dat politie, brandweer, ambulances en leveranciers een vrije doorgang houden en plaats je fiets(scooter/brommer) niet langs het wandelpad naar het clubhuis en de velden.

Het is niet toegestaan om op of langs de rotonde auto's te parkeren in verband met de verkeersonveiligheid, overlast voor buurtbewoners en de hinder die de hulpdiensten hiervan ondervinden.


Routebeschrijving

Let op: Het volgen van onze Routeplanner en/of Routebeschrijving is verstandiger! Want als u het adres Buurtweg 122 in Wassenaar in een navigatiesysteem invoert geeft dit helaas niet het gewenste resultaat.


Routebeschrijving per auto vanuit richting centrum Den Haag:

Rij de Bezuidenhoutseweg af tot het einde. Ga bij de verkeersLichten linksaf en volg de Noordelijke Randweg (N14) richting Wassenaar/Scheveningen. U gaat over het viaduct richting Wassenaar-Zuid (Landscheidingsweg). Bij het 1e verkeerslicht na het viaduct gaat u rechtdoor en vervolgens neemt u de afslag Sportcomplex De Roggewoning. Op de rotonde neemt u de tweede afslag. U komt dan op het parkeerterrein waar vandaan het wandelpad naar ons clubhuis loopt.


Route per auto vanuit Amsterdam/Leiden via de A44/N44:

Volg de A44 vanuit Amsterdam richting Den Haag-Centrum/Leiden-West. Via de N44 gaat u naar Wassenaar (Rijksstraatweg) richting Den Haag-Centrum. Vervolgens volgt u de borden richting Leidschendam/Den Haag (u rijdt dus niet de tunnelbak in richting Den Haag). U slaat vervolgens bij de verkeerslichten linksaf (u rijdt nu langs het Van der Valk restaurant) en volgt de borden Leidschendam/Den Haag (N14). Bij de verkeerslichten slaat u rechtsaf en volgt de Noordelijke Randweg (N14) richting Wassenaar/Scheveningen. U gaat over het viaduct richting Wassenaar-Zuid (Landscheidingsweg). Bij het 1e verkeerslicht na het viaduct gaat u rechtdoor en vervolgens neemt u de afslag Sportcomplex De Roggewoning. Op de rotonde neemt u de tweede afslag. U komt dan op het parkeerterrein waar vandaan het wandelpad naar ons clubhuis loopt.


Route per auto vanuit Amsterdam via de A4:

Volg de A4 vanuit Amsterdam richting Den Haag/Rotterdam. Neem op de A4 afslag nummer 8 Leidschendam/Wassenaar en sla bij de verkeerslichten linksaf. Volg via de Sijtwendetunnel(s) de Noordelijke Randweg (N14) naar Wassenaar/Scheveningen. U gaat over het viaduct richting Wassenaar-Zuid (Landscheidingsweg). Bij het 1e verkeerslicht na het viaduct gaat u rechtdoor en vervolgens neemt u de afslag Sportcomplex De Roggewoning. Op de rotonde neemt u de tweede afslag. U komt dan op het parkeerterrein waar vandaan het wandelpad naar ons clubhuis loopt.


Route per auto vanuit Utrecht via de A12:

Volg de A12 vanuit Utrecht richting het Prins Clausplein. Bij het Prins Clausplein gaat u via de A4 richting Amsterdam. U neemt de volgende afslag, nummer 8, N14, richting Leidschendam/Wassenaar/Scheveningen en gaat bij de verkeerslichten rechtsaf via het viaduct over de A4 heen. Volg via de Sijtwendetunnel(s) de N14 naar Wassenaar. U gaat over het viaduct richting Wassenaar-Zuid (Landscheidingsweg). Bij het 1e verkeerslicht na het viaduct gaat u rechtdoor en vervolgens neemt u de afslag Sportcomplex De Roggewoning. Op de rotonde neemt u de tweede afslag. U komt dan op het parkeerterrein waar vandaan het wandelpad naar ons clubhuis loopt.


Route per auto vanuit Rotterdam/Delft via de A13/E19:

Volg de A13/E19 vanuit Rotterdam/Delft richting Rijswijk. Bij knooppunt Ypenburg gaat u via de A4 richting Amsterdam. U rijdt onder het Prins Clausplein door en neemt de volgende afslag, nummer 8, N14, richting Leidschendam/Wassenaar/Scheveningen. Daar gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf via het viaduct over de A4 heen. Volg via de Sijtwendetunnel(s) de N14 naar Wassenaar. U gaat over het viaduct richting Wassenaar-Zuid (Landscheidingsweg). Bij het 1e verkeerslicht na het viaduct gaat u rechtdoor en vervolgens neemt u de afslag Sportcomplex De Roggewoning. Op de rotonde neemt u de tweede Afslag. U komt dan op het parkeerterrein waar vandaan het wandelpad naar ons clubhuis loopt.


Openbaar Vervoer

Vanaf Station Den Haag Centraal:

Vanaf het busplatform bij Station Den Haag Centraal neemt u bus 43 richting Leiden. Na ongeveer 13 à 15 minuten rijden stapt u uit bij de halte Wittenburgerweg in Wassenaar. Het is nu nog ongeveer 8 à 10 minuten lopen. U steekt de Wittenburgerweg over en loopt terug in de richting van de Renbaan Duindigt en slaat rechtsaf de Zijdeweg in. U loopt de Zijdeweg af en slaat bij de T-kruising linksaf de Buurtweg in. Aan uw rechterhand ziet u het parkeerterrein van Sportcomplex De Roggewoning liggen waar vandaan het wandelpad naar ons clubhuis loopt.


Vanaf Station Leiden Centraal:

Vanaf het busplatform bij Station Leiden Centraal neemt u Bus 43 richting Den Haag. Na ongeveer 30 minuten rijden stapt u uit bij de halte Wittenburgerweg in Wassenaar. Het is nu nog ongeveer 8 à 10 minuten lopen. U loopt in de richting van de Renbaan Duindigt en slaat rechtsaf de Zijdeweg in. U loopt de Zijdeweg af en slaat bij de T-kruising linksaf de Buurtweg in. Aan uw rechterhand ziet u het parkeerterrein van Sportcomplex De Roggewoning liggen waar vandaan het wandelpad naar ons clubhuis loopt.


Haagsche Countryclub Groen-Geel

Postadres:

Postbus 95557
2509 CN Den Haag

Bezoekadres:

Buurtweg 122
2244 AJ Wassenaar

Tel. secretariaat: 070 - 5110888
Fax secretariaat: 070 - 5177639

Tel. clubhuis: 070 - 5179371

Tel. informatielijn: (070) - 511 11 65
(uitsluitend afgelastingen Hockey en baaninfo Golf indien van toepassing)

secretariaat@country.groengeel.nl
www.groengeel.nl


De Haagsche Countryclub Groen-Geel heeft een Hockeyafdeling (circa 800 leden), een Golfafdeling (circa 685 leden) en een Cricketafdeling (circa 35 leden). Zie 'Lidmaatschap' voor meer informatie over lid worden.

 
Inloggen
Lidnummer:
Wachtwoord:

Onthoud mij!
Route & Adres

'De Roggewoning'

Buurtweg 122

2244AJ Wassenaar

(geen postadres)


070 - 511 11 65

(Baaninfo / Afgelastingen)

Informatie
Zoek
Vandaag jarig
Laatste reacties