Agenda

Baanstatus 23-8-2014

Baan geopend tot 13.00 uur 
Voetbalvelden: plaatsen en GUR ontwijken.


Sponsors

Sociale media
Groen-Geel op Facebook Groen-Geel op LinkedIn Groen-Geel op Twitter Groen-Geel Nieuwsberichten RSS of via Email

Facebook

Nieuwe website Groen-Geel
 

8-9-2011 | 

Zoals je ziet is Groen-Geel overgegaan naar een nieuwe website, met een volledig ander achterliggend systeem. De website is vanaf nu gekoppeld aan LISA (Leden Informatie Systeem) voor het versoepelen van de ledenadministratie, zodat de communicatie met de leden nog meer gestroomlijnd wordt, evenals het inschrijven voor evenementen, de synchronisatie van de hockeyuitslagen met de KNHB en vele andere zaken.


Je kunt rechtsboven inloggen, daarmee krijg je toegang tot het afgeschermde gedeelte, met zaken die alleen voor leden van Groen-Geel bestemd zijn (zoals de ledenlijst, de notulen, etc...).

Kijk dan ook eens in de linkerbalk onder 'Mijn Groen-Geel'. Daar staat onder andere je persoonlijke pagina met je eerstkomende hockeywedstrijden, je teampagina, mededelingen of evenementen.


Je inloggegevens ontvang je binnenkort. Mocht je na maandag 12 september nog geen email met inloggegevens hebben ontvangen stuur dan een mailtje naar webmaster@country.groengeel.nl. Vermeld dan welk emailadres je wilt gebruiken voor communicatie met Groen-Geel. We hebben de ruimte voor 2 emailadressen, in principe wordt het 1e emailadres gebruikt voor mail naar leden.Reacties
Harold Vogelaar, 26-9-2011 @ 16:32:36
Maar natuurlijk niet Hans. In het hockeymenu staat nu een extra menu-item 'Uitslagen'. Zie ook http://www.groengeel.nl/site/default.asp?Option=103&sub=1&m=1&uitslagen=1

Hans Schrijvers, 14-9-2011 @ 11:55:26
Ik mis de reeks van uitslagen die meestal zondagavond al via het wedstrijdschema op de site stonden en anders in de loop van de maandagmorgen! Moet ik echt elftal na elftal aanklikken om die te zien?


Reageren op het nieuws?
   
Reactie
Lidnummer
Wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
Inloggen
Lidnummer:
Wachtwoord:

Onthoud mij!
Route & Adres

'De Roggewoning'

Buurtweg 122

2244AJ Wassenaar

(geen postadres)


070 - 511 11 65

(Baaninfo / Afgelastingen)

Informatie
Zoek
Vandaag jarig
Laatste reacties