Agenda

Baanstatus 28-8-2014

Holes 1,2,3 en 9 dicht van 19.00-21.00 uur 

Voetbalvelden: plaatsen en GUR ontwijken.


Sponsors

Sociale media
Groen-Geel op Facebook Groen-Geel op LinkedIn Groen-Geel op Twitter Groen-Geel Nieuwsberichten RSS of via Email

Facebook

Golfactie voor hockey- en cricketleden van Groen-Geel!
 

14-6-2012 | 
Voor de hockey- en cricketleden van HCC Groen-Geel geldt tot eind 2012 het aantrekkelijke aanbod om tegen zeer gereduceerde kosten lid van de afdeling Golf te worden en tevens het golfen onder de knie te krijgen!
 
  • Tot eind 2012 kan je golflid worden zonder entreegeld (dat is normaal € 175,- resp. € 225,- voor hockey- en cricketleden).
  • De contributie voor 2012 is slechts € 150,- voor zowel de hockey- als de cricketleden. Daarna gelden de normale contributies.
  • Verder betaal je € 50,- catering fee (dit wordt als tegoed aan de bar op je persoonlijke nummer gestort) en € 20,- les fee (met instemming van de Algemene Vergadering Country wordt éénmalig deze zogenaamde les fee toegevoegd aan de contributie voor 2012. Het is mogelijk om deze les van een half uur over te dragen aan een ander, zoals men ook anderen kan laten meegenieten van de catering fee.)
  • Bovendien kunnen in groepsverband (4 – 6 personen) tegen een gereduceerde prijs golflessen bij de pro Frank van Rijn worden genomen.
  • Dit aanbod is mogelijk omdat er momenteel nog ruimte is voor nieuwe golfleden; dus reageer snel want bij 25 aanmeldingen sluit deze aanbieding!
 
Je kunt je aanmelden door hier het aanmeldingsformulier te downloaden, volledig in te vullen, ondertekenen en samen met je pasfoto en eventueel kopie GG baanpermissie of NGF kaart bij het secretariaat boven in het clubhuis in te leveren of te deponeren in de administratie postbus, links naast de deur van het secretariaat.
 
Met vriendelijke groet,
 

Bert Visser, voorzitter afdeling Golf (voorzitter@golf.groengeel.nl)

 
Eelco ter Horst, voorzitter afdeling Hockey (voorzitter@hockey.groengeel.nl)
 
Bastiaan Stapel, voorzitter afdeling Cricket (voorzitter@cricket.groengeel.nl)
 Bijlage: Aanmeldingsformulier afd. Golf 2012 tbv Hockey- en Cricketleden.pdf


Reacties

terug naar vorige scherm
Inloggen
Lidnummer:
Wachtwoord:

Onthoud mij!
Route & Adres

'De Roggewoning'

Buurtweg 122

2244AJ Wassenaar

(geen postadres)


070 - 511 11 65

(Baaninfo / Afgelastingen)

Informatie
Zoek
Vandaag jarig
Laatste reacties