Agenda

Baanstatus 30-8-2014

Baan gesloten van 10.00 tot 14.00 uur ivm strokeplay-clubkampioenschap.

Voetbalvelden: plaatsen en GUR ontwijken.


Sponsors

Sociale media
Groen-Geel op Facebook Groen-Geel op LinkedIn Groen-Geel op Twitter Groen-Geel Nieuwsberichten RSS of via Email

Facebook

Kortingsregeling Hockey 
Leden die noodgedwongen acht of meer aaneengesloten competitiewedstrijden in één seizoen moeten missen, komen in aanmerking voor een korting van € 100,- op de contributie van de afdeling Hockey van het opvolgende jaar. Of iets noodgedwongen is of niet, wordt beoordeeld door het bestuur van de afdeling Hockey. Je kunt daartoe een verzoek indienen bij de Penningmeester Hockey via penningmeester@hockey.groengeel.nl. Bij tijdelijk verblijf in het buitenland wordt de kortingsregeling niet toegepast.
 
Om in aanmerking te komen voor korting op de contributie van de afdeling Hockey door bijvoorbeeld blessures, zwangerschap, dient het secretariaat in het bezit te zijn van een dokters- cq zwangerschaps- cq andere verklaring. De verklaring moet uiterlijk 1 september bij het secretariaat binnen zijn, teneinde de korting in het aansluitende seizoen te verkrijgen. De verklaringen die ná 1 september zijn binnengekomen worden verwerkt in het daaropvolgende seizoen, tenzij lidmaatschap is beëindigd.
 
De verklaringen kunnen gestuurd worden naar:
 
Haagsche Countryclub Groen-Geel
T.a.v. het secretariaat
Postbus 95557
2509 CN Den Haag
of in de Secretariaat postbus boven in het clubhuis of digitaal naar
 
De korting bedraagt € 100,-. Dit bedrag wordt, na bevestiging, middels een factuur ingehouden op je verschuldigde contributie voor het nieuwe seizoen.
 
 
Inloggen
Lidnummer:
Wachtwoord:

Onthoud mij!
Route & Adres

'De Roggewoning'

Buurtweg 122

2244AJ Wassenaar

(geen postadres)


070 - 511 11 65

(Baaninfo / Afgelastingen)

Informatie
Zoek
Vandaag jarig
Laatste reacties